Middel naar succes

Tijdens een coachtraject bij JIJ+ coaching probeer ik je dingen te laten zien die je misschien zelf nog niet gezien hebt. Ik ben jouw spiegel en sparring-partner.

Een traject begint altijd met een (gratis) kennismakingsgesprek waarin we samen je vraag bekijken en doelen voor het traject vaststellen. Daarna maak ik een inschatting over de inhoud en de duur van het traject. Dit wordt vastgelegd in een overeenkomst, zodat voor beide partijen duidelijk is waar we aan werken en hoe we de doelen gaan bereiken.

Tijdens het coachtraject hebben wij samen een aantal gesprekken over onderwerpen die direct of indirect verband hebben met jouw vraagstuk(ken). Daarnaast maak ik gebruik van verschillende oefeningen als ondersteuning van de gesprekken. De oefeningen zorgen vaak voor meer inzicht en vergemakkelijken het proces.

Tijdens en na afloop van het traject zal ik een aantal keer met je evalueren, zodat we het proces, indien nodig, kunnen bijsturen zodat jouw doelen ook daadwerkelijk zo vlot mogelijk bereikt worden, op een manier die bij jou past. 

Middel naar succes
Ga naar de inhoud