Middel naar succes

Tijdens een coachtraject bij JIJ+ coaching bied ik je persoonlijke begeleiding op maat. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak en gevolgen van jouw vraagstuk, jouw wensen en jouw mogelijkheden. Ik luister zonder oordeel, stel vragen, geef je feedback en ondersteun jou in je ontwikkel- of verwerkingsproces.

Een coachtraject bij JIJ+ coaching start altijd met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we kennismaken en kan jij beoordelen of je het prettig vind om door mij geholpen te worden. Tijdens dit gesprek onderzoeken we jouw vraagstuk: waar loop je precies tegenaan? Wat heb je zelf al geprobeerd? En waar wil je naartoe? Hieruit formuleren we de doelen die jij wilt bereiken en de weg daar naartoe.
Na dit gesprek maak ik een inschatting van hoe het traject ongeveer zal worden opgebouwd en uit hoeveel gesprekken het ongeveer zal bestaan. Je kunt na dit gesprek zelf beslissen of je wel of niet verder wilt met een traject. Als je kiest om door te gaan, leggen we jouw hulpvraag en doelen vast in een in een overeenkomst. Dit geeft duidelijkheid voor ons allebei.

Omdat elke vraag uniek is, is een coachtraject bij JIJ+ coaching altijd maatwerk. Een traject wordt zorgvuldig opgebouwd en aangepast aan wat past bij jouw vraagstuk, ontwikkelingsstappen en jouw behoeften. Tijdens de consulten is er gelegenheid om je verhaal te vertellen en is er ruimte voor jouw beleving, emoties en vragen. Om meer inzicht en diepgang te krijgen in het gesprek stel ik je vragen en geef ik je feedback. Ook bied ik je bijvoorbeeld een ander perspectief om naar je probleem te kijken of doen we een gerichte oefening om meer inzicht te krijgen en het proces te ondersteunen. Tijdens en na afloop van het traject zullen we regelmatig evalueren en indien nodig bijsturen. Zo bereiken we zo efficiënt mogelijk jouw doel(en).

Middel naar succes
Ga naar de inhoud