Tijdens mijn werk als verloskundige ben ik aanwezig geweest bij talrijke lastige, moeilijke en spannende situaties. Hierdoor weet ik welke moeilijkheden je tegen kunt komen tijdens je zwangerschap, rondom je bevalling of in het (prille) ouderschap.  Deze achtergrond helpt mij om snel een goed beeld te krijgen van jouw situatie, waardoor we vlot tot de kern kunnen komen en stappen vooruit kunnen maken. Daardoor kan ik met je mee denken in je mogelijkheden en jij een eerlijk en realistisch beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Wat zijn eventuele andere mogelijkheden? Is dat wat je in gedachten hebt haalbaar? Wat als het nu tóch anders loopt dan je had gedacht? 

Naast coach ben ik verloskundige, moeder en natuurlijk ook gewoon mens. In deze rollen heb ik zelf ook veelvuldig ervaren hoe lastig het leven soms is. Hoe moeilijk het is om te veranderen en je eigen moeilijkheden onder ogen te zien. Het loslaten van oude patronen, het verwerken van (oude) pijn en persoonlijke groei kan heel bevrijdend voelen en je dichter bij jezelf brengen. 

Kies je voor een traject bij JIJ+ coaching, dan zul je merken dat ik je vraagstuk bekijk vanuit een breed perspectief en ook naar andere thema’s in je leven kijk. Hierdoor past de uitkomst van het traject écht bij jou en is deze vaak op veel meer momenten in je leven inzetbaar. Het vormt een basis voor de rest van je leven. In een huiselijke omgeving, waarin jíj centraal staat, werken we aan jouw vraagstuk zodat jij praktische, realistische handvatten krijgt om verder te kunnen. Niet alleen nu, maar ook later. 

"Ik heb ontzettend veel aan deze gesprekken gehad, ik ben niet meer bang voor een eventuele volgende zwangerschap en bevalling en daarnaast heb ik ook heel veel over mezelf geleerd. Froukje heeft mij veel meegegeven waar ik in het dagelijks leven ook wat aan heb. Ik ben haar heel dankbaar!" (Anoniem)

Ga naar de inhoud